
YÖRSAN GİMDES’ten sertifika aldıktan sonra GİMDESİ ziyaret etti. YÖRSAN Bölge Satış Sorumluları, Çağatay Çalış, İmam Ökcü, Oğuz Sunar, GİMDES Başkanı Dr. Hüseyin Kami Büyüközer ile GİMDES merkez binasında bir araya geldiler.
Görüşmede Halal Dunya Marketleri hakkında bilgiler verildi.
YÖRSAN marketlere ürünlerini en kısa zamanda tedarik edeceğini söyledi. Bunun için çalışma yapacaklarını ifade ettiler.
YÖRSAN’IN GİMDES’ten sertifikalı ürünlerinin listesi;
Süt, süzme peynir, tost peyniri, taze kaşar peyniri, dil peyniri, çeçil peyniri, örgü peyniri, mozzarella peyniri, labne, beyaz peynir, sürülebilir taze peynir, krem peynir, homojenize yoğurt, ayran, süzme yoğurt, kaymaklı yoğurt, tereyağı, kaymak, kaymaksız yoğurt, kaymaklı tava yoğurt, ev yapımı tadında yoğurt, sürülebilir taze peynir, yayık tereyağı, susurluk ayranı, olgunlaştırılmış beyaz peynir.
GİMDES Başkanı Dr. Hüseyin Kami Büyüközer, nesillerimizi iyi yetiştirebilmek için GİMDES sertifikalı Helal ve Tayyip ürünler yedirmeliyiz dedi. Bu konuda uzun yıllardır mücadele ettiğini ve toplumu bilinçlendirmek için çalıştıklarını ifade etti.
Güzel temenniler ile görüşme sona erdi.
Dr.Hüseyin Kâmi BÜYÜKÖZER